• 0746 652 986

Divorțul este metoda prin care o căsătorie se poate desface, dacă există motive temeinice astfel încât raporturile dintre soți să fie grav vătămate și căsătoria să nu mai poată continua.

În România, divorțul este pronunțat, de regulă, de către o instanță de judecată și în condițiile prevăzute de Noul Cod Civil.

Divorțul se soluționează în medie în 1-6 luni, în funcție de circumstanțele concrete ale fiecărui caz în parte. Conform prevederilor Noului Cod Civil, soțul care se face responsabil de destrămarea relațiilor familiale poate fi obligat la plata unor despăgubiri către celălalt soț.

Soțul care inițiază procedura de divorț trebuie să se prezinte personal în instanță. Cu toate acestea, în anumite situații Cabinet de avocat Alina Szilaghi vă poate reprezenta astfel încât prezența dumneavoastră să nu fie necesară.

Decizia de a divorța este deosebit de importantă în viața dumneavoastră. De aceea, asigurați-vă că nu ați luat aceasta decizie într-un moment tensionat sau de nervozitate și că ați epuizat toate metodele de împăcare cu soțul/soția dumneavoastră.

Dacă ați decis în mod ferm că doriți să divorțați, puteți să ne contactați pentru demararea procedurilor necesare.

PROGRAMĂRI

Telefon:

0746 652 986

Email:

alina [at] szilaghi.com

Ore funcționare:

Luni-Vineri 9 – 17
Sambata-Duminica inchis
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Call Now Button