AVOCAȚI IMIGRĂRI

Cei mai apreciați Avocați de Imigrări

Cetățenie
Vize permanente

Eliminare sau deportare
Vize temporare

Fără taxe pentru a îți prezenta cazul

Alege dintre avocații din zona ta

Un serviciu confidențial 100%

Avocați de Dreptul Imigrărilor Care Te Pot Ajuta

Prin procesul de naturalizare, cetățenii străini sau apatrizii sunt capabili să devină cetățeni ai României, atât timp cât îndeplinesc cerințele stabilite de Legea privind imigrația și naționalitatea. Solicitarea cetățeniei poate fi un proces exhaustiv și scump.

Costurile asociate cu procesul de depunere a cererii pot varia foarte mult, iar angajarea unui avocat pentru a vă ajuta pe tot parcursul procedurii vă poate ajuta să economisiți bani pe termen lung. Chiar și cea mai mică eroare poate provoca respingerea sau amânarea unei aplicații, iar nevoia de a reaplica poate dubla sau tripla costurile.

  • Deportarea are loc atunci când România comandă o persoană să părăsească țara. Deportarea, cunoscută și sub denumirea de îndepărtare, poate fi o situație înspăimântătoare atât pentru individ, cât și pentru familia lor. Legile din jurul deportării sunt complicate, iar angajarea unui avocat de imigrări cu experiență în deportare este foarte recomandată.

    Avocații experimentați pot fi în măsură să aducă argumente împotriva deportării, inclusiv oricare dintre următoarele: anularea unei ordonanțe de îndepărtare, discreția procurorului, cereri de azil, argumente bazate pe Convenția U.N. împotriva torturii și apelul la ordin sau înlăturare. Avocatul dvs. va lupta pentru a vă ajuta să rămâneți în țară și va fi cea mai bună opțiune pentru a rămâne acolo unde vă aflați.

  • O viză temporară este de obicei necesară pentru persoanele care planifică o scurtă călătorie în România. Există multe tipuri de vize temporare și trebuie ales una care să autorizeze acea activitate și nu alta. De exemplu, o viză pentru vizitatori pentru plăcere sau tratament medical trebuie utilizată numai în aceste scopuri. Studenții academici sau de limbă trebuie să solicite o altă viză și li se cere să respecte scopul vizei în timp ce se află în România.

    Unele vize au „intrare multiplă” și permit titularului vizei să reintre din nou în România. Vizele de intrare unică nu permit persoanei să se întoarcă fără a obține o nouă viză. Locuitorilor dintr-o listă de țări eligibile li se poate permite să călătorească în România pentru șederi de până la 90 de zile fără viză, în cadrul Programului de renunțare la viză. Cu toate acestea, călătorii eligibili trebuie să aibă un pașaport electronic.

Iată Câteva Mărturii ale Clienților Noștri Mulțumiți.

Cetățenie | Vize permanente | Eliminare sau deportare | Vize temporare