DESPRE AVOCAT CLUJ NAPOCA

Cele mai des primite întrebări despre Avocat Cluj Napoca

Avocați Drept Civil
Avocați Drept Penal
Avocați Dreptul Familiei
Avocați Dreptul Afacerilor

Avocați Drept Bancar
Avocați Drept Imobiliar
Avocați Dreptul muncii
Avocați Drept Comercial

Fără taxe pentru a îți prezenta cazul

Alege dintre avocații din zona ta

Un serviciu confidențial 100%

Despre Avocat Cluj Napoca

Istoric Avocat Cluj Napoca

Avocat Cluj Napoca a fost înființat în 2017 ca un schimb gratuit, bazat pe Web, pentru a ajuta persoanele fizice și întreprinderile mici să ia decizii educate atunci când aleg un avocat. În ciuda resurselor vaste de pe Internet, nu existau servicii în profesia de avocat care să le permită consumatorilor să examineze experiența, disponibilitatea și structura taxelor unui avocat înainte de a decide cu cine să colaboreze.

Astăzi, Avocat Cluj Napoca este un lider în industria de servicii și este cel mai bun mod de a găsi avocatul potrivit. Susținut de lideri în inginerie, drept, servicii de comunitate, marketing și administrare, Avocat Cluj Napoca operează în acest moment doar în Cluj Napoca și a dezvoltat o echipă cuprinzătoare de specialiști care servesc atât consumatorii, cât și juriștii. Compania își are sediul în Cluj Napoca, România.

Cronologie Avocat Cluj Napoca

2019

Trei mii de cazuri au fost postate pe Avocat Cluj Napoca până în iunie 2019. În iulie, Avocat Cluj Napoca începe să extindă conținutul juridic informațional cu subdomenii specifice categoriei.

2018

Sistemul Avocat Cluj Napoca a primit o interfață revizuită și un set de funcții extins; acum este pe deplin funcțional pe toate dispozitivele mobile cu browsere complete. Primul trimestru a înregistrat trafic de peste 16 mii de vizitatori unici care au înregistrat 300 de cazuri în sistemul Avocat Cluj Napoca. Am deschis Biblioteca juridică publicând primul articol.

2017

Conceptul online de potrivire juridică dezvoltat de fondatorii Avocat Cluj Napoca cu scopul de a oferi un schimb bazat pe Web pentru a ajuta indivizii și întreprinderile mici să ia decizii educate atunci când aleg un avocat.

Despre Serviciul Nostru

Căutarea unui reprezentant legal poate fi frustrantă și intimidantă. Recomandările din partea prietenilor binefăcători sau cunoscuții de la locul de muncă pot fi dezastruoase. Căutarea unui avocat potrivit în cărțile de telefon este cum este căutarea unui ac într-un car cu fân. Un anunț publicitar spune doar că avocatul își poate permite să plătească pentru asta.

Selectarea unui avocat potrivit pentru situația dvs. necesită evaluări critice cu privire la expertiza, experiența și reputația profesională a avocatului. În plus, există probleme de confidențialitate, preț și localizare.

Complexitatea procesului de luare a deciziilor este adesea și mai dificilă datorită restricțiilor de urgență sau de timp adesea asociate problemelor legale. Majoritatea oamenilor pur și simplu nu sunt calificați pentru a determina experiența unui avocat într-un anumit domeniu de drept și nici nu au timp să se întâlnească și să se consulte cu fiecare dintre ei individual.

Avocat Cluj Napoca este serviciul original de asociere a avocatului / clientului din Cluj Napoca și nu este un serviciu de trimitere. Când un consumator își prezintă problema la Avocat Cluj Napoca, sistemul nostru potrivește cazul clientului cu experiența avocaților din Cluj Napoca pe baza specificului cazului clientului, a locației avocatului și a zonei de practică judiciară.

Spre deosebire de serviciile de trimitere, Avocat Cluj Napoca consideră că un consumator informat știe cel mai bine când vine vorba de alegerea avocatului potrivit pentru nevoile sale. Avocat Cluj Napoca nu va încerca niciodată să-ți aleagă avocatul pentru tine. Cu Avocat Cluj Napoca, vi se oferă puterea de a examina confidențial și amănunțit experiența, evidența, disponibilitatea și structura de taxe a avocaților care se potrivesc nevoilor dvs. înainte de a decide cu cine să colaborați. Nu există nicio obligație de a angaja un avocat, iar acest serviciu este gratuit pentru clienți.

Experiența noastră în dezvoltarea metodologiilor pentru conectarea persoanelor care au nevoie imediată de servicii juridice cu avocatul potrivit este de neegalat. Avocat Cluj Napoca așteaptă cu nerăbdare să vă ajute să găsiți avocatul potrivit.

Vorbește cu un avocat.

Am ajutat astăzi 94 de clienți să găsească avocați.

Cum funcționează

1
Descrieți pe scurt problema
2
Furnizați informațiile de contact
3
Alegeți avocații care vă vor contacta