AVOCAȚI DE DREPT IMOBILIAR

Cei mai apreciați Avocați de Drept Imobiliar

Ipoteci
Condominii și cooperative
Cumpărare și vânzare de locuințe
Litigii de construcții

Titlu și litigii de grănițuire
Proprietar și chiriaș
Zonare, planificare și utilizare a terenului
Punerea în executare a imobilului

Fără taxe pentru a îți prezenta cazul

Alege dintre avocații din zona ta

Un serviciu confidențial 100%

Avocați de Drept Imobiliar Care Te Pot Ajuta

Legislația imobiliară și a proprietății include o gamă largă de subiecte, cum ar fi cumpărarea, vânzarea, utilizarea și închirierea de proprietăți rezidențiale sau comerciale. Litigiile comune privind dreptul imobiliar și proprietatea implică stabilirea titlului de proprietate și a liniilor de delimitare, litigiile dintre locator și locatar și probleme de zonare / utilizare a terenului.

Legislația cuprinde, de asemenea, aspecte de finanțare a proprietății, cum ar fi creditele ipotecare, împrumuturile și execuțiile fiscale. Dacă ați cumpărat sau vă gândiți să cumpărați proprietăți imobiliare, fie că este vorba despre o casă, o clădire comercială sau un teren, poate doriți să vă consultați cu un avocat imobiliar pentru a vă proteja de orice obligații neprevăzute care ar putea fi atașate de proprietate . Mai jos sunt câteva dintre diferitele cazuri pe care le pot trata avocații imobiliari.

  • Creditele ipotecare sunt credite care sunt puse pe proprietatea dvs. de către o bancă sau o instituție financiară, de obicei în schimbul unui împrumut mare. Există mai multe tipuri de credite ipotecare disponibile în prezent pentru proprietarii de case, iar alegerea celui potrivit pentru situația ta este o modalitate de a evita punerea în executar a imobilului care poate apărea ulterior.

    Cumpărarea unei case este o problemă complexă iar semnarea unui credit ipotecar poate fi chiar și mai rău. Cu toate acestea, dacă primiți sfatul potrivit de la un profesionist cu experiență, cum ar fi un avocat imobiliar, puteți economisi o mulțime de bani pe durata creditului ipotecar. Un avocat imobiliar familiarizat cu piața din zona ta poate fi un ghid util în acest proces.

  • Cumpărarea și vânzarea unei reședințe sau a unei locuințe se poate face complet pe cont propriu, dar este mai des executată prin intermediul unui broker sau agent cu experiență. În timp ce un broker vă poate facilita vânzarea casei, acesta aduce și contracte și comisioane. Dacă decideți să vindeți prin intermediul unui agent, avocații de drept imobiliar vă pot revizui contractul cu aceștia înainte de a fi semnat.

  • Atât condominiile, cât și cooperativele sunt tipuri de comunități „de interes comun”. În cazul condominiilor, proprietarii sunt, de regulă, guvernați de un Document (Condiții, Contracte și Restricții). Cei care nu respectă pot fi amendați, iar apărătorii împotriva acuzațiilor de încălcare pot considera că este important să vorbească avocaților practicați de drept imobiliar.

  • Legile privind zonarea, planificarea și utilizarea terenului oferă instituțiilor publice locale controlul asupra modului în care este utilizat terenul – de obicei cu scopul de a crea cartiere și zone uniforme. Legile de zonare pot fi foarte complexe și există multe tipuri de zonare pentru a reglementa construcția.

    Încălcarea legilor privind zonarea poate fi o infracțiune gravă și costisitoare, poate fi complicată și include dispute cu multe tipuri de autorități locale și vecini. Este recomandat să contactați un avocat de drept imobiliar pentru mai multe informații.

  • Titlul și litigiile referitoare la granițe se concentrează pe probleme de proprietate: cine deține o proprietate și unde sunt limitele respectivei proprietăți? Avocații de drept imobiliar vă pot ajuta dacă evidența publică a limitelor proprietății dvs. diferă de granițele convenite cu vecinul. De fapt, dacă tratezi o anumită linie ca o linie de delimitare suficient de lungă, aceasta poate deveni legal linia de delimitare a proprietății, în conformitate cu legea privind linia de delimitare.

  • Legea proprietarilor și chiriașilor este la baza mai multor tranzacții imobiliare, inclusiv evacuarea, semnarea contractului de închiriere, subînchiriere și multe altele. Este dificil să fii un proprietar de succes în orice situație, dar familiarizarea cu legea imobiliară îți oferă un motiv ferm pentru a fi pregătit în cazul în care apare o dispută.

    O abordare bună asupra legii este importantă și pentru chiriași. Locatarii ar trebui să examineze articolul „Ce trebuie să știe fiecare locatar” pentru a începe. Obținerea asistenței de la un avocat de drept imobiliar cu experiență vă poate oferi multe cunoștințe cu privire la legi, indiferent dacă sunteți chiriaș sau proprietar.

  • Disputele în construcții sunt frecvente în industria construcțiilor, iar multe dintre ele gravează în jurul întârzierilor în construcții. Deoarece dezbaterea cu privire la întârzieri poate fi încordată și consumatoare de timp, medierea litigiilor în materie de construcții poate fi o alternativă excelentă, ieftină. Avocații de drept imobiliar pot servi și în cazul în care medierea a eșuat.

    Dacă apare o dispută în domeniul construcțiilor, un avocat de drept imobiliar te poate ajuta să explorezi opțiunile și să urmărești ceea ce te interesează. Un avocat poate ajuta o parte să se conformeze regulilor procedurale aplicabile și să strângă toate documentele corespunzătoare pentru a dovedi o încălcare.

Iată Câteva Mărturii ale Clienților Noștri Mulțumiți.

Ipoteci | Condominii și cooperative | Cumpărare și vânzare de locuințe | Litigii de construcții | Titlu și litigii de grănițuire | Proprietar și chiriaș | Zonare | Planificare și utilizare a terenului | Punerea în executare a imobilului