• 0746 652 986

Abonamente pentru firme

Serviciile juridice de tip abonament sunt avantajoase pentru firme  intrucat, pe de o parte,  asigura o continuitate a legaturii cu avocatul si o reducere a onorariilor negociate pentru asistarea in fata instantelor si autoritatilor competente, iar pe de alta parte, compania beneficiaza de toate avantajele unei pregatiri juridice de specialitate, dar si de experienta de peste 15 ani a biroului nostru de avocatura.

Cei mai multi dintre antreprenorii care isi dezvolta o afacere nu considera ca este necesara investitia in serviciile specializate ale unui avocat. Insa pe parcursul derularii activitatii  descopera ca aceasta investitie este absolut necesara si de multe ori mai scumpa decat daca ar fi fost facuta la momentul potrivit.

Nu se pot identifica anumite domenii de activitate care sa necesite o implicare mai mare sau mai restransa a unui avocat. Din punct de vedere legal, toate activitatile comerciale presupun aceleasi riscuri si, pe cale de consecinta, trebuie abordate  de un profesionist al dreptului.

Daca apreciati ca afacerea dvs. are nevoie si de asistenta legala, aveti optiunea intre urmatoarele tipuri de abonament lunar:

* Abonamentul pentru servicii legale se va putea incheia pe o perioada de minim 6 luni. Preturile abonamentelor pot fi modificate in functie de nevoile clientilor. In calculul costului unui abonament se va tine cont de numarul de angajati ai unei societati, de cifra de afaceri, cat si de volumul de probleme juridice ale clientului.

PROGRAMĂRI

Telefon:

0746 652 986

Email:

alina [at] szilaghi.com

Ore funcționare:

Luni-Vineri 9 - 17
Sambata-Duminica inchis
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Call Now Button